De wereldberoemde voetballers zijn niet alleen fantastische sporters. Ze zijn ook beroemdheden geworden en symbolen van mannelijkheid. Sterren zoals Cristiano Ronaldo en David Beckham hebben door hun mannelijkheid en hun mooie uiterlijk het voetbal altijd populair gemaakt bij vrouwen. Het is belangrijk vermelden dat niet alle voetballers die kans hebben om te teren op een ideaal uiterlijk. Het belet hen echter niet dat ze met echte schoonheden zijn getrouwd. Hier zijn top-5 lelijkste voetballers en hun mooie vrouwen die dagelijks de aandacht van de pers naar hen toe trekken.

Luka Modric

De Kroatische kapitein van de nationale ploeg en de middenvelder van Real Madrid kunnen we de titel van "een gelukkige vader" geven. In mei 2010 trouwde hij met de schoonheid Vanya Bosnich en nu heeft het koppel drie prachtige kinderen. De sportman had geluk met zijn mooie vrouw. Ze is een beetje groter dan de voetballer (enkele centimeters), ze heeft de perfecte vormen en heeft een gezonde natuurlijke huid. Wat we niet kunnen zeggen over Luca... Hij heeft een grote neus, dicht bij elkaar geplaatste ogen, een groot voorhoofd en een fragiele lichaamsbouw.

Angel Di Maria

De Argentijnse middenvelder speelt geregeld voor zijn nationale ploeg en speelde al altijd voor topploegen in Europa.

Di Maria mag ook spreken van een geslaagd romantisch leven. In 2011 trouwde hij met de knappe Jorgeine Cardoso. Een paar jaar later werd hun dochtertje geboren. Grote oren, scherpe kin en aardappelneus - dit is hoe we Di Maria kunnen beschrijven. Zijn vrouw toont klasse met een elegante verzameling aan avondjurken, een mooie figuur en een knap gezicht.

Pepe 

De Portugese verdediger staat bekend om zijn provocerende acties op het veld. Hij staat erook om bekend vaak onsportief gedrag en ongerechtvaardigde agressie tijdens wedstrijden uit te oefenen. Pepe is getrouwd met Ana Sofia Moreira. Ze is zowel een chirurg als een fantastische vrouw.

Een uiterlijk zoals dat van een model doet haar er zo goed uitzien. Pepe daarentegen heeft niets anders dan een klein rond gezicht, een kleine neus en onevenredige jukbeenderen.

Axel Witsel

De Belgische middenvelder werd geboren in Luik, de hoofdstad van de Belgische provincie Luik. In 2015 trouwde de voetballer met de schoonheid Rafaelle Sabo. Hij speelde toen voor het Russische Sint Petersburg. Het gezin woont nu recent in Dortmund en ze hebben twee dochtertjes.

Héctor Herrera

De Mexicaanse middenvelder had het geluk deel te nemen aan het Olympisch voetbaltoernooi in 2012, wat ze ook gewonnen hebben. We kunnen aannemen dat hij werd geïnspireerd door de fantastische sportprestaties van zijn prachtige vrouw Chantal Mato.

Zijn vrouw heeft een perfect figuur, prachtig haar en een charmant gezicht. Haar man heeft echter geen enkele charmante eigenschap. Hij is klein, heeft flaporen en een spitse, gebogen kaak.

Het is moeilijk te achterhalen waar vrouwen aandacht aan schenken bij het kiezen van hun voetballende echtgenoten. Sommigen van hen zijn blind verliefd geworden op deze fantatische sport terwijl anderen niet op " modellen " wachten en gewoon op zoek gaan naar hun eigen levensgeluk.

Dit artikel werd niet door mij geschreven maar maakte deel uit van het Scorum Translating Platform. Mij werd gevraagd dit naar het Nederlands te vertalen. @scorumbounty

Dit is de link naar het originele artikel: https://scorum.com/en-us/football/@kanki/beauty-and-the-beast-top-5-ugliest-football-players-and-their-beautiful-wives

Dit werd geschreven door @kanki